‘Pendohet’ Macron: “Njerëzit më kanë keqkuptuar, fjalët e mia janë falsifikuar”

‘Pendohet’ Macron: “Njerëzit më kanë keqkuptuar, fjalët e mia janë falsifikuar”

Në një intervistë ekskluzive me Al Jazeera-n, Macron tha: “Besoj se reagimet shkaktohen nga gënjehstra dhe faslifikim të fjalëve të mia. Njerëzit u keqkuptuan duke menduar se po i nxisja unë ato karikatura.” Ai shtoi se ka “njerëz që faslifikojnë Islamin dhe pretendojnë të mbrojnë atë fe në emër të saj”. Ky qëndrim i presidentit francez vjen pas një fushate të përhapur në të gjithë botën islame për të bojkotuar produktet franceze. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive
<

error: Alert: Content is protected !!