Bill Gates: Lokalet dhe restorantet të mbyllen deri në fund të vitit 2022

Va ksinimi i koronavirusit në SHBA ka fillluar që të hënën dhe shumë amerikanë më në f und mund të ndihen sikur kombi ka fituar disi në lu ftën kundër COVID-19.

Por bashkëthemeluesi i Microsoft Bill Gates , i cili financon kërkime mjekësore dhe programe va ksinash përmes Fondacionit Bill & Melinda Gates, ende kërkon kujdes.

Ai i tha për CNN se virusi mund të ketë ende një ndikim deri në 2022 dhe se vendi nuk do të jetë në normalitet deri verën e ardhsme. 2021 do të jetë një vitë i vështirë, theksoi Gates.

Ai u shpreh për CNN:

Nëse nuk ndihmojmë vendet e tjera të h eqin qafe sëm undjen dhe të shohin va ksinime të mëdha në Shtetet e Bashkuara, rre ziqet e përsëritjes do të mbeten të mundshme.
Gjithashtu, Gates beson se tubimet e mëdha publike mund të mbeten të mbyllura, ashtu si shumica e kafeneve dhe restoranteve.

error: Alert: Content is protected !!