E fri.kshme ajo qe i ndodhi ketij shoferi kamioni, gjate rruges i mbeshtillet gjarperi dhe ai nuk mund te…/VIDEO

E fri.kshme ajo qe i ndodhi ketij shoferi kamioni, gjate rruges i mbeshtillet gjarperi dhe ai nuk mund te shohe asgje qe ka perpara vetes. Papritmas gjarperi tenton te bie ne toke por shpejtesia e kamionit eshte e panko.ntrollueshme saqe…
VIDEO:

error: Alert: Content is protected !!