Itali/ Ministri i Shendetesise: “Te shtyhet gjendja e jashtezakonsme deri ne kete date.. Epidemia sërish në fazën e zgjerimit”

“Kur të gjithë parametrat përkeqësohen në të njëjtën kohë, ne kemi një detyrim për të marrë masa të reja dhe qeveria e konsideron të pashmangshme shtrirjen e gjendjes së jashtëzakonshme deri më 30 Prill”.

Kjo u deklarua nga Ministri i Shëndetësisë, Roberto Speranza, në informacionin për Dhomën mbi masat anti-Covid. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

“Këtë javë ka një përkeqësim të përgjithshëm të situatës epidemiologjike në Itali, rritet kujdesi intensiv, indeksi Rt dhe shpërthime të panjohura. Le të mos mashtrohemi. Epidemia është përsëri në një fazë zgjerimi”. Kjo u deklarua nga Ministri i Shëndetësisë, Roberto Speranza, në informacionin për Dhomën mbi masat anti-Covid.

error: Alert: Content is protected !!