Një mesazh i mirë nga mjeku Italian i cili na qetëson të gjithëve, Kjo është e vërteta rreth ko-rones! duhet të

Një mjeek i spittalit infe-ktiv u ka bërë thirrje njerëzve që të mos alarmoheen nga ko vi d, sepse të gjithë po e lëndojnë veten.“Ne duhet të jemi të sigurt, siç kam qenë që nga llimi. Ko vi d, është më shumë si grip i rëndë dhe jo ashu siç ju e bëni”, tha Matteo-Basseti.

Prej disa ditësh, ai përsërit që njerëzit të qëndrojnë të fortë dhe të kenë një mendje të qetë.“Unë jam pranë familjeve të atyre që u shuan nga jeta, por më lejoni të them që në Itali nuk ka asnjë person që është shuar nga ko vi d.

Edhe për të moshuarit, Matteoo bën thirrje që të qëndrojnë të qetë dhe nuk është e nevojshme që të vishen maska. Ashtu siç informon OBSH-ja, mjeku thekson se larja e duarve është shumë e rëndësishme. I pyetur përse është i vetmi qëthotë se nuk ka vik a nga ko vi d, në Itali, mjeku tha.

error: Alert: Content is protected !!