Mjeku Stroni jep lajmin e pritur, Jo te gjithe njerezit do te infek-tohen, disa mund te mos…

Jo të gjitha lajmet janë të këqija përsa i përket ko vi d. Bazuar në faktet në Shqipëri dhe në botë në një intervistë për Neës 24 mjeku Gentian Stroni ka thënë,“Po të shikojmë njerëzit që kemi pranë, kemi të afërm që e kanë kaluar. Këta nuk do infektohen rishtas së shpejti, do të thotë se në këtë famije tashmë kaloi kjo valee.

Rrjedhimisht kemi kaluar dhe sipas një studimi nga akademia e shkencave, rezulton se kemi gati 45% që e kanë kaluar, rrjedhimisht që kemi të bëjmë me një pjesë të madhe të popullatës që duhet marrë në konsideratë që e ka kaluar.

Jo të gjithë do e kaljnë virusin, do ketë dhe nga ata që e kanë arritur imunitetin e famshëm të popullatës, mund edhe të mos e kalojnë vir-usin.

Por ka grupe vulnerabël me në rre-zik që nuk kanë pasur mundësi të eksozohen ndaj vir-usit. Por gjithmonë numri vjen duke u reduktuar.”

error: Alert: Content is protected !!