PRISNIM HAPJEN E KUFINJVE, BE MERR VENDIMIN E PAPRITUR

Shqetësimi ne rritje mbi përhapjen e varianteve të reja të koronavirusit, detyron Bashkimin Europian të shtrëngojë masat e udhëtimeve. Kufijtë e brendshëm mbeten të hapur, por lëvizjet jo të domosdoshme nuk këshillohen.

Gjithashtu, pikat e nxehta të infektimeve me Covid-19 brenda unionit do të kategorizohen si “zona të kuqërremta” dhe udhëtarët që do të vijnë […]

error: Alert: Content is protected !!