Ambasada e Gjermanisë ka një njoftim të ri për ata që duan të punojnë atje

Ambasada e Gjermanisë ka dalë me një njoftim të ri rreth caktimit të termineve për viza pune. Përmes një postimi ka njoftuar se lista e pritjes për caktimin e terminit për parashtrimin e kërkesës për vizë për muajin tetor.

Ambasada ka shpjeguar tutje edhe procedurat për caktimin e terminit, derisa ka bërë me dije se termini i caktuar nuk mund të kalohet madje as të bartet në një muaj tjetër.

Pas regjistrimit me sukses në listën e pritjes për një termin, më së voni dy javë më parë ju do të pranoni me mail një konfirmi për terminin tuaj në muajin vijues. Ju lutemi të regjistroheni adresën tuaj personale dhe të siguroheni.

Se jeni duke pranuar mailat e ambasadës pasi, komunikimi bëhet vetëm përmes postës elektronike, transmeton tutje ditorja.