Digjet totalisht banesa 2 katëshe, 7 anëtarët e familjes…

Një banesë dy katëshe në Milot është dj egur totalisht.

Sipas burimeve zj arri ka rënë gjatë orës 3 të mëngjesit të sotëm kur 7 anëtarët e familjes kanë qenë brenda.

Fatmirësisht nuk raportohet për të lë nduar, por dëmet materiale janë të konsiderueshme. Ende nuk dihet shkaku i dje gies së banesës. Policia dhe forcat zj arrfikëse ndodhen në vendin e ngjarjes.