E FUNDIT! Bëhuni Gati ttë gjithë Për Ndryshimin E Orës Ja Se Kur Do Te Ndodh…

Bëhuni Gati Për Ndryshimin E Orës Ja se Kur Do Te Ndodh ….
SHlKO ME POSHTE!

-Më në fund do t’i kthejmë akrepat e orës një orë mbrapa në tetor, siç kemi bërë për kaq shumë vjet, duke shënuar fillimin e kohës së dimrit,Cnn shkruan se të Dielën e fundit të Tetorit , domethënë më 31 Tetor 2021, ndryshimi i kohës do të ndodhë normalisht, pasi pandemia e Covid solli ndryshime dhe vendosi planifikimin për heqjen e ndryshimit të orës,prandaj më 31 tetor 2021, do të kthehet një orë mbrapa, nga ora 04.00 në 03.00 në mënyrë që të bëjmë kalimin nga koha e verës në dimër,parlamenti Evropian kishte vendosur që ndryshimi i kohës të ndalet të Dielën e fundit të Marsit 2021 për vendet e Bashkimit Evropian, të cilat duan të mbajnë kohën e verës përgjithmonë, ndërsa për Shtetet Anëtare që duan kohën e dimrit, ndryshimi do të jetë bërë të dielën e fundit të tetorit 2021, pra këtë vit më 31 tetor.