E pabesueѕhme /Mësueѕja E Tërheq Zvaаrrë Fëmijën Me Autizëm ne koridorin e Shkollës

Video që është iniciuar ka nxjerrë në dritë faktin se vi. k t. ima është një fëmijë 9-vjeçar i cili është dia.gn osti.kuar me një formë a u. t iz.mi, prandaj nuk është e mundur që ai të tregojë vet se çfarë po ndodh brenda shkollës së tij.

Prindërit, të tr o. n d .itur nga zbulimi, kërkojnë drejtësi për djalin e tyre, i cili përveç im p.l ikime.ve psi. k o .logjike ka raportuar një sht r e mbërim dhe të nx ira në krahët e tij .

Mësuesia u shkarkua të hënën, dy muaj pas in c i dentit të tetorit, raportet e WSAZ-TV nga CNN.

“E kam parë me të vërtetë në situatën më të keq en e tij dhe kurrë nuk e tregoji atë që e ka zv arritur poshtë korridorit,” tha Calep Nelson, njerku i djalit, për ABC TV WCHS.

Angel Nelson, nëna e djalit, i tha USA TODAY përvoja ishte shumë e vështirë për djalin e saj. Ajo tha se po e ndan historinë e tij për të ndihmuar në parandalimin e inci d e nteve si kjo që të mos ndodhë më në të ardhmen.

“E dua shumë dhe dëshiroj që kjo të mos i ndodhë kurrë atij,” tha ajo.