Kryeministri Edi Rama del me urgjence, Më 15 Shtator do fillohet me..

Kryeministri i vendit Edi Rama ka dhënë mëngjesin e sotëm një mesazh të rëndësishëm për dy yjet botërorë, të cilët më 15 shtatori do tëngjiten në skenën e Natës Gala në skenën e rikonstruktuar të Teatrit të Operas dhe Baletit.

Një falënderim i madh për të gjithë ata breza artistësh që kontribuuan në themelimin dhe krijuan traditën e këtij institucioni. Një falënderim i veçantë për ata qe ideuan dhe realizuan atë projekt.

Kur punojmë të gjithë sëbashku drejt të njëjtit qëllim asgjë nuk është e pamundur, Ju pres të gjithë në datën 15 në Teatrin e Operas dhe Baletit, eshte shprehur ai.