Mos e përdorni më shumë se 3 ditë këtë dietë : Largon plot 5 kg dhe u bën juve të ndiheni më mirë me

Mund të quhet një zgjedhje perfekte nëse doni të humbisni 5 kg këtë fundjavë, me këtë dietë me patate. Dieta zgjat 3 ditë dhe do humbisni 5 kg. Gjatë kësaj diete do hani patate të gatuara dhe do pini kos me yndyre të ulët.

Por duhet te tregoheni te kujdesshem : Dieta është shumë e rre. ptë dhe nuk rekomandohet për njerëzit që ushtrojnë aktivitet fizik dhe kanë probleme shëndetësore. Mos e përdorni këtë dietë për më shumë se tre ditë!

Dita e parë

Mëngjesi: Vloni një patate pa kripë, dhe pini 1 gotë kos

Dreka: Hani dy patate të ziera pa kripë, 1 gotë kos

Darka: Pini dy gota kos

Dita e dytë

Mëngjesi: një gotë kos

Dreka: Hani dy patate të ziera pa kripë, një gotë kos

Dita e tretë

Mëngjesi: një patate të zier pa kripë

Dreka: një patate të zier pa kripë dhe një gotë kos

Darka: një gotë kos.