Prej muajsh nuk dihej se ku ishte/ U pa për herë të fundit në Pukë, biznesmeni italian gjendet pranë një gomoneje: Do jap dëshminë time

Biznesmeni italian që u zh duk në muajin shkurt nga fshati Gjegjan i Pukës, është gjetur sipas mediave italiane në brigjet e Livornos pranë një gomoneje të mby tur.

“Burri – pa dokumente – tha se quhej David Pecorelli te karabinierët që e shpëtuan, e ushqyen dhe e çuan në një kazermë dhe menjëherë telefonoi gruan e tij në telefon. Sot në mëngjes ai do të sillet në tokë dhe tashmë ka njoftuar se dëshiron të paraqitet në Pro kurorinë Publike të Perugia për të bërë deklarata.

Pecorelli, 45 vjeç, ish -gj yqtar futbolli, një sipërmarrës i cili kohët e fundit e kishte gjetur veten në vështirësi ekonomike dhe do të ketë shumë për t’u thënë het uesve.”

Pecorelli kishte marrë në shkurt një makinë me qera në Rinas dhe shkoi në Pukë për arsye të panjohura. Atje, makina e tij u gjet e d jegur dhe brenda kishte eshtra njeriu që nuk u bë e mundur të id ent ifikoheshin asnjëherë. As P oli cia shqiptare dhe as ajo italiane dhe he tuesit nuk i lidhën këto eshtra me të Davide Pecorellit.

Pecorelli në vendin tonë ka bashkëjetuar me një grua shqiptare nga Vlora të quajtur Jonida Likaj. Gazetari italian Fabrizio Paladino, në një intervistë që ka dhënë ka treguar se aktivitetet e parukerisë dhe të kozmetikës, Pecorelli i kishte vendosur në emër të bashkëjetueses shqiptare Jonida Likaj.