Reshjet e dëborës zbardhin rrugët e Shqipërisë! Erdhi dimri, ja si to de jet!(VIDEO)

Zonat malore në qarkun e Korçës janë përfshirë nga reshjet e para të dëborës në orët e para të mëngjesit./Pamjet meP0SHT.
SH TY PE KE TU VI DE ON

Reshje bore ka pasur në Malin e Gramozit në Kolonjë dhe në Mokër të Pogradecit.