Sërish Gjendja Urgjente Ne Itali, Qytetaret Perseri Jane Kunder Vak Sines Po Ashtu Pritet Edhe…

Dhjetëra peersona janë arr est uar pasditen e së shtunës në Romë, gjatë prot estes kundër vak sinimit, ata hynee meforce në zyrat e sindikatës.

Më të vjetër në vend, Ata gjithashtu tentuan tëhynin dhe në kryeministri. Gjatë marshimit pati dhe pe rpl asje me po licine, te cilet reaguan edhe ata.

Sipas autoriteteve, u organizua nga drejtuesit e të cilëve u kapen në fund të manifestimit, transmeton si gjithmon tutje ditorja.