Sipas studimit/ Antitrupat kunder Ko vid! nuk ikin kurre, Nëse e bëni këtë gjë tek..

Ju që e keni kaluar por edhe të tjerë që nuk e kanë kaluar, kanë dëgjuar pa fund gjatë vitit që shkoi dhe deri dje, se antitrupat nuk zgjasin më shumë se tre muaj.

Por duket se e gjitha ishte pamjaftueshmëri kohe për të provuar më qartë dhe më saktë gjërat. Universiteti Amerik ka arritur të përfundojë një studim shpresëdhënës që sugjeron se antitrupat nuk ikin kurrë.

Ato thjesht janë ina ktive pas njëfarë kohe dhe, nëse është nevoja përballen në çdo kohë me ko vi d, dhe jane gjithmone kunder tij me sukses.

Studimi ka dalë në përfundimin seqelizat imunee në palcen e kockave vijojnë të krijojnë antittrupa edhe pas reniees së nivelit, shkruan ditorja.